"Подарунки" для росіян на 9 травня

Мнения / Общество 09-май, 06:009 5 823 0

"Подарунки" для росіян на 9 травня


Подарунки для р...сні на 9 травня:

1. Падіння промисловості (автопром, металургія, деревообробка) за даними росстата:


- Самарська область за березень - мінус 20%;
- Калужська область - мінус 10%;
- Комі - мінус 10%;
- Архангельська - мінус 10%;
- Свердловська - мінус 7%

2. Видобувна промисловість (нафта, газ):

- Астрахань - мінус 6%;
- Волгоград - мінус 18%;
- Саратов - мінус 12%...

На деякі скважини вже почали ставити заглушки, бо немає достатніх продажів.

Читайте також: Дроздов: 9 мая – основний маркер російськості. Це і є той шифр-код-пароль, по якому рашка заходить у твої двері, навіть не питаючи

3. Громадське харчування завмирає на місці і показники не ростуть, трошки всплеск по купівельній спроможності за весну - але це істерика щодо цукру та сірників.

"Всьо проходіт, і єто тоже пройдьот". Більше того, сьогодні почула від російських економістів про якийсь індекс борщу, чи борщовий набір, який зріс в ціні на 56%.

Тут питання - до чого тут наш борщ, і взагалі-то якщо рахувати - то треба його правильно варити, щоб розуміти, якій набір продуктів там повинен бути. Але те що зріс на 56% - це добре.

4. Вітаю російську корупцію, бо як дізнались наші журналісти з програми "Гроші", шини на російській військовій техниці за документами - за 700 доларів за колесо, марки Michelin. А по факту стоять китайські, "завдяки" яким техніка застрягає в українському чорноземі і ми там їх глушимо. Це теж "до свята".

5. Те, що старші командири армії рф змушені з'являтися на полі бою, щоб особисто командувати операціями, говорить про великі проблеми з управлінням.

Ну це як виконроб змушений був би особисто класти цеглу на будівництві, бо його підлеглі занадто тупі і в них нічого не виходить. Це вже критично.

6. Один з "партнерів", які ще залишаються в рф - Індія - тепер ставить свої умови. Закупка російського газу за ціною майже в 2,5 рази менше ринкової - це, безсумнівно, "перемога").

7. Я вже нічому не дивуюсь. Може, колись науковці дадуть назву цій хворобі, а можливо вона вже існує: це коли ти одягаєш свою дитину у військову форму ще в дитсадку.

Потім з неї виростає дещо, що вміє тільки мародерити, гвалтувати та спілкуватись в власними батьками матом. Потім твоя дитина їде в суверенну державу вбивати цивільне населення.

А коли захисники тієї суверенної держави вбивають окупанта, твого виродка - ти пишеш у соцмережах: "я убєділся, что українци бесчувствєнниє і жєстокіє, я так і знал, я їх нєнавіжу, єто оні віноваты..."

Своїми вчинками російські батьки самі вбивають своїх дітей - і в цьому вони "побєділі". Вітаю.

8. Ну і ще дещо: це НАШІ діди воювали. І це НАШІ діди звільняли.

В той час як їх діди мародерили в Польщі та гвалтували в Німеччині. Їх же діди відбирали зерно в українців. Їх же діди виганяли кримських татар з домівок.

Їх діди набивали кишені чужими годинниками, а дачі - чужими килимами та сервізами. Їх діди розстрілювали власників квартир і заселялись на місце розстріляних.

Пишайтеся, росіяни.

Зі "святом".


Олена КУДРЕНКО
Похожие новости